Джордж Р. Р. Мартин  е доволен, че сериалът Игра на тронове

...
Джордж Р. Р. Мартин 
е доволен, че сериалът Игра на тронове
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Джордж Р. Р. Мартин 

е удовлетворен, че сериалът " Игра на тронове " е завършил, защото в този момент може да се концентрира върху писането на книги и приключването на поредицата " Песен за огън и лед ". В момента той работи по шестата книга от поредицата " Ветровете на зимата " и би трябвало да стартира седмата и последна - " Мечта за пролет ". " Имаше прочут интервал - може би няколко години, през които можех да завърша книгата, можех да остана в шоуто за още няколко години, само че стресът беше голям. Не мисля, че това беше добре за мен, тъй като единственото нещо, което можеше да ме въодушеви, в действителност ме забави ужасно доста ", съобщи писателят. По думите на Мартин приключването на сериала е било много " освобождаващо ". Според него краят на тв поредицата, който получи много смесени реакции от почитатели, няма нищо общо с неговото виждане за края на сагата.

 

Брад Пит

за пръв път се качил на аероплан на 25 години, откакто станал артист. 55-годишната звезда постоянно се е причислявал към " новобранците ", защото първоначално не изглеждало, че кариерата му в Холивуд ще бъде сполучлива. " Не съм се качвал на аероплан, до момента в който не навърших 25. Затова където и да отидех, беше необикновено прекарване за мен. Нямаше смисли дали е Холандия, Белгия или Токио - попивах всичко с цялостна мощ. " Актьорът, който сега е по екраните с новия филм на Тарантино " Имало едно време... в Холивуд ", счита славата за по едно и също време " освобождаваща и задушаваща ". " Това е орден с две страни ", признава Пит, който сега си поделя развъждането на шестте си деца с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли. 

 

Кийфър Съдърланд 

спука ребро и прекъсна турнето си в Европа, с което показва своя нов албум Reckless & Me. 52-годишният артист и артист разкри, че се е подхлъзнал по стълбите на рейс, до момента в който е пътувал за Дания за шоу в четвъртък. Бившата звезда от сериала " 24 " добави, че се постанова да анулира няколко участия, само че счита да се върне през есента, с цел да компенсира почитателите си. Съдърланд издаде новия си албум през април и стартира турнето си през май с концерт в Остин, Тексас.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР